Sidor
(Flytta till ...)
Hem
Om mig
Foton och text
Kontakt
▼
onsdag 26 augusti 2015
Pasta med vitt vin, kyckling och dragon
›
Kyckling och dragon är en fantastisk kombination. Ta rikligt med parmesan och svartpeppar vid servering! Kycklingpasta, 4 portioner 3...
onsdag 5 augusti 2015
Summer split; glassdessert med bär, daim och chokladsås
›
Det var min fru som snappade upp idén att ha Daim i banana split från någon tidning. Det blev hur bra som helst! Använd de bär/frukter ni ty...
onsdag 22 juli 2015
Bookmaker toast på grillad oxfilé
›
Efter en runda på stan blev jag serverad en bookmaker toast på restaurang Nybrogatan 38 i centrala Stockholm. Sällan har en lunch smakat så ...
onsdag 8 april 2015
Viltkorv, potatis- och grönkålsstomp, pepparrot
›
Grönkål är en ny upptäckt för mig! Smakrik, vacker och en härlig konsistens. Här är ett recept som till stor del är taget från tidningen Gou...
onsdag 25 mars 2015
Ugnsgrillad kyckling, buglur med grönsaker och crème på röd pesto
›
Här kommer en fantastisk vardagsrätt som även fungerar bra om man får gäster mitt i veckan och har lite mindre tid att laga något extra gott...
onsdag 11 mars 2015
Västerbottenpaj med löjrom
›
Här kombineras två av de absolut bästa svenska matprodukterna; löjrom och västerbottensost. Ett tips för vacker uppläggning är att använda t...
onsdag 25 februari 2015
Snittar med varmrökt lax och honungsmarinerad jordärtskocka
›
Det finns en stor fara med dessa snittar och det är att man inte orkar äta någon förrätt eller varmrätt. En härlig balans finns mellan den s...
onsdag 11 februari 2015
Varm choklad
›
Varma drycker gör sig bra under det kalla vinterhalvåret. Jag ser ingen anledning till att köpa färdiga pulver eller blandningar, det är så ...
›
Startsida
Visa webbversion