tag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.comments2023-09-09T17:50:00.090+02:00Christofers KökChristoferhttp://www.blogger.com/profile/16417493910022936777noreply@blogger.comBlogger117125tag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-35506654625403187752023-07-06T20:07:04.839+02:002023-07-06T20:07:04.839+02:00Hur länge ska fisken vara i ugnen? Eller ska den i...Hur länge ska fisken vara i ugnen? Eller ska den inte vara i ugnen? För nu står det att rotsakerna ska vara inne i 10 min. Sen lägger man på fisken. Och sen då?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-58295775495998759352022-03-04T11:24:49.138+01:002022-03-04T11:24:49.138+01:00CASINO LAS VEGAS (NV) - Mapyro
CASINO LAS VEGAS is...CASINO LAS VEGAS (NV) - Mapyro<br />CASINO LAS VEGAS is <a href="https://www.jtmhub.com/%ec%a0%9c%ec%a3%bc%eb%8f%84%ec%b5%9c%ea%b3%a0%ec%9d%98%ec%b6%9c%ec%9e%a5%eb%a7%88%ec%82%ac%ec%a7%80%eb%b0%9b%ec%95%84%eb%b3%b4%ec%84%b8%ec%9a%94.html" rel="nofollow">제주도 출장안마</a> a hotel and casino located in <a href="https://drmcd.com/%ec%98%81%ec%b2%9c%ec%a3%bc%eb%b3%80-%ea%b0%80%ea%b9%8c%ec%9a%b4%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%83%b5.html" rel="nofollow">영천 출장샵</a> Las Vegas, NV. in the casino area <a href="https://www.mapyro.com/%ed%8f%ac%ec%b2%9c%ec%a3%bc%eb%b3%80-%ea%b0%80%ea%b9%8c%ec%9a%b4%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%95%88%eb%a7%88.html" rel="nofollow">포천 출장샵</a> and there are <a href="https://www.mapyro.com/%ec%98%a4%ec%82%b0%ec%a3%bc%eb%b3%80-%ea%b0%80%ea%b9%8c%ec%9a%b4%ec%b6%9c%ec%9e%a5%eb%a7%88%ec%82%ac%ec%a7%80.html" rel="nofollow">오산 출장안마</a> a <a href="https://www.mapyro.com/%ea%b5%b0%ec%82%b0%ec%b5%9c%ea%b3%a0%ec%9d%98%ec%b6%9c%ec%9e%a5%ec%95%88%eb%a7%88%eb%b0%9b%ec%95%84%eb%b3%b4%ec%84%b8%ec%9a%94.html" rel="nofollow">군산 출장안마</a> lot of poker tables in the area.habikazaczekhttps://www.blogger.com/profile/16777479771941686967noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-62084560177007487202022-02-26T22:25:48.401+01:002022-02-26T22:25:48.401+01:00Microgaming is an upstart gambling operator in Asi...Microgaming is an upstart gambling operator in Asia - Goyang FC<br />Microgaming <a href="https://www.goyangfc.com/youbet.html" rel="nofollow">골드머니</a> is a new gaming company and it's not <a href="https://wooricasinos.info/%eb%b0%94%ec%b9%b4%eb%9d%bc-%ea%b2%8c%ec%9e%84.html" rel="nofollow">블랙 잭 전략</a> just a new operator of live <a href="https://baccaratsites777.com/%ec%9e%84%ec%9a%94%ed%99%98-%ed%8f%ac%ec%bb%a4.html" rel="nofollow">바카라 검증</a> dealer casino games. This is <a href="https://www.casinoparatodos.org/%ed%94%8c%eb%9f%ac%ec%8a%a4-%ec%b9%b4%ec%a7%80%eb%85%b8-%ec%82%ac%ec%9d%b4%ed%8a%b8.html" rel="nofollow">바카라게임사이트</a> why they have launched <a href="https://www.goyangfc.com/999betasia.html" rel="nofollow">사설사이트</a> more thankaelynneatherlyhttps://www.blogger.com/profile/16755913151922148590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-17913634996272712602021-05-01T11:36:33.056+02:002021-05-01T11:36:33.056+02:00Tack för recept. Jag följde receptet och när jag s...Tack för recept. Jag följde receptet och när jag skulle smaka av så tappade jag andan. Kan det varit Cayennepepparn som så här i efterhand verkade rikligt tilltagen i receptet 1 tsk? Däremot Vitkålssalladen fick bra betyg.<br />sven-olov.asberg@telia.comhttps://www.blogger.com/profile/11368840723388617558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-10228892373227331602019-06-23T15:25:41.732+02:002019-06-23T15:25:41.732+02:00Idag har jag plockat nästan 2kg.i skogen finns hur...Idag har jag plockat nästan 2kg.i skogen finns hur mycket som helst så jag ska testa receptet Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07940112077021543835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-76914820649405883192016-04-29T18:01:28.731+02:002016-04-29T18:01:28.731+02:00Favvo-receptet!! Dom är verkligen beroendeframkall...Favvo-receptet!! Dom är verkligen beroendeframkallande, dessa hamburgerbrödAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13031501868323458153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-14256433133610000232016-03-20T07:45:26.590+01:002016-03-20T07:45:26.590+01:00UNDERBARA!!UNDERBARA!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13031501868323458153noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-65175995566905181122015-12-16T06:45:57.382+01:002015-12-16T06:45:57.382+01:00Pepparrotsvisp på tub ?? Känns som och bjuda på Ka...Pepparrotsvisp på tub ?? Känns som och bjuda på Kalles kaviar Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06959301797673845284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-36884999578401995202015-01-24T20:24:04.751+01:002015-01-24T20:24:04.751+01:00Låter lika gott som enkelt! Tack!Låter lika gott som enkelt! Tack!Annhttps://www.blogger.com/profile/16028723881662435741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-11268001682188299442015-01-05T16:45:15.540+01:002015-01-05T16:45:15.540+01:00Bodil! Ledsen för sent svar, jag måste ha missat d...Bodil! Ledsen för sent svar, jag måste ha missat din kommentar. Tack, vad glad jag blir att du gillar min blogg! Min fru brukar för det mesta vara nöjd med resultaten, så länge jag håller mig borta från sill... :-)Christoferhttps://www.blogger.com/profile/16417493910022936777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-7193341711104685122015-01-05T16:43:14.674+01:002015-01-05T16:43:14.674+01:00Va kul att ni gillade det!Va kul att ni gillade det!Christoferhttps://www.blogger.com/profile/16417493910022936777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-1993217947088345962014-12-26T14:10:30.277+01:002014-12-26T14:10:30.277+01:00Hej Fotografen!
Jag ber om ursäkt att jag inte sva...Hej Fotografen!<br />Jag ber om ursäkt att jag inte svarat tidigare. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag vet inte hur länge sillen håller. Min sill brukar ta slut direkt så jag behöver inte tänka på det ;-)<br /><br />God Jul!<br /><br />/ChristoferChristoferhttps://www.blogger.com/profile/16417493910022936777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-62413099283887798882014-12-09T08:50:29.885+01:002014-12-09T08:50:29.885+01:00Hej
Jag har aldrig lagt in sill förut och undrar h...Hej<br />Jag har aldrig lagt in sill förut och undrar hur lång hållbarhet det har i sluten glasburk som jag doppat i kokande vatten innan inläggning. <br /><br />Mvh<br />JoakimFotografenhttps://www.blogger.com/profile/05750790886846776670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-61175737771315244552014-10-18T15:06:05.894+02:002014-10-18T15:06:05.894+02:00Den testade jag idag.Skitgott barnen gillade den o...Den testade jag idag.Skitgott barnen gillade den också vilket är toppbetyg Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-12855915928697665162014-07-07T09:35:23.143+02:002014-07-07T09:35:23.143+02:00Man behöver inte alls använda konserveringsmedel o...Man behöver inte alls använda konserveringsmedel o andra tillsatser. Hermetisk inkokoning har jag använt i många år. Det funkar på allt som kan kokas. Sänk ner konserverings-burken (måste vara helt tät o man bör inte använda "vanliga" burkar, utan konserveringsburk el barnmatsburk som säger "klick") under vatten (hela burken) och låt småsjuda (minst 80 grader) i en timme. Klart! Håller sig många år, men om burken förvaras ljust, eller inte är av svart färg, blir färgen oftast brun (gäller speciellt smultron). Men den smakar lika gott för det! Vi har ätit en burk syltade kantareller som var 9 år gammal (!) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-46443579061422854292014-06-03T14:54:37.291+02:002014-06-03T14:54:37.291+02:0080 grader står det.80 grader står det.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-39167675479160977962014-03-28T18:31:35.605+01:002014-03-28T18:31:35.605+01:00Nu har jag skrollat genom nästan ett år av matväg ...Nu har jag skrollat genom nästan ett år av matväg hos dig, och jag är både imponerad av variationen och lite avundsjuk på din fru som får så bra mat tillaga för sig! =)Bodilhttp://bodil.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-14201915186088376522014-02-28T17:48:33.609+01:002014-02-28T17:48:33.609+01:00Å, det här låter supergott - måste testa! Å, det här låter supergott - måste testa! Magpiehttps://www.blogger.com/profile/01465717462864677726noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-38954503247289110142014-02-22T10:05:26.304+01:002014-02-22T10:05:26.304+01:00Hej Rebecka! Lägg dem i frysen så är det bara att ...Hej Rebecka! Lägg dem i frysen så är det bara att ta fram när du är sugen på räksoppa. /ChristoferChristoferhttps://www.blogger.com/profile/16417493910022936777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-62452723617828448132014-02-22T10:04:53.886+01:002014-02-22T10:04:53.886+01:00Hej Rebecka! Lägg dem i frysen så är det bara att ...Hej Rebecka! Lägg dem i frysen så är det bara att ta fram när du är sugen på räksoppa. /ChristoferChristoferhttps://www.blogger.com/profile/16417493910022936777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-14903667829073295802014-02-22T09:11:13.058+01:002014-02-22T09:11:13.058+01:00Vart ska jag spara räkskalen? Måste man fixa soppa...Vart ska jag spara räkskalen? Måste man fixa soppa också när man inte ska servera soppa?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13251035963237446032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-82871343328635850622014-02-19T23:53:12.428+01:002014-02-19T23:53:12.428+01:00Hade ytterlår i kylen och hittade detta recept. Ri...Hade ytterlår i kylen och hittade detta recept. Riktigt god tyckte både jag och min sambo!! Hade viltfond i istället och det blev gott;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08250902644014269265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-7764929833234351502013-12-31T12:07:56.947+01:002013-12-31T12:07:56.947+01:00vad är det för temperatur i ugnen då?
vad är det för temperatur i ugnen då?<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-57100047530188230232013-12-22T22:42:25.410+01:002013-12-22T22:42:25.410+01:00Tryckfelsnisse måste varit framme. Ändrat nu! Tack...Tryckfelsnisse måste varit framme. Ändrat nu! Tack för det. Hade inte varit så lätt utan jästen...Christoferhttps://www.blogger.com/profile/16417493910022936777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-973571643601535134.post-32576072096715392582013-12-21T11:36:25.203+01:002013-12-21T11:36:25.203+01:0050 g honung
3 msk honung
??50 g honung<br />3 msk honung<br /><br />??Anonymousnoreply@blogger.com